3 причини да изберете професионален домоуправител

02-11-2022

3 причини да изберете професионален домоуправител

1. Омръзнало ви е да спорите със съседите

Вече не ви се ходи на Общо събрание, защото всеки път си губите времето да слушате междусъседски спорове и разправии. Избирайки професионален домоуправител можете да сте сигурни, че това повече няма да се случва. Той ще бъде медиатор по всички спорни точки, ще търси и намира компромисни решения по всички възникнали казуси в етажната собственост. 

2. Предпочитате да ви е чисто и ясно

Все ви се струва, че нещата във вашата сграда не се случват, както ви се иска. Не знаете кой и кога почиства общите части, кой трябва да смени крушката в мазето, когато тя не свети, кой ще се свърже с асансьорния сервиз да каже, че асансьорът е заседнал. Избирайки професионален домоуправител всички необходими дейности във вашата етажна собственост ще бъдат негова отговорност. По този начин с един телефонен разговор ще можете да разберете бързо и лесно това, което ви интересува

3. Искате да знаете къде отиват вашите пари

Месечната ви вноска се променя без да знаете защо. Спомняте си, че започнахте да събирате пари за ремонт, който вече две години не се случва. Искате да знаете какво е станало със събраните суми, кой не е заплатил и защо. Избирайки професионален домоуправител, вие ще имате възможност да следите във всеки един момент къде и за какво са изразходвани вашите пари, кой обект още не е заплатил дължимите суми и защо.